Edulood

Kohtla-Järve Järve Gümnaasiumi projekt “Moedemm” (kategooria “Parim koostöö partneriga” nominent)

Kohtla-Järve Järve Gümnaasium “Moedemm” on üle-eestilise edulugude konkursi 2019 nominent kategoorias “Parim koostöö partneriga”. 

Foto: Kohta-Järve Järve Gümnaasium

Kohtla-Järve Järve Gümnaasiumi õpilasesinduse traditsiooniline sündmus “Moedemm” toimus 11. aprillil 2019 seitsmendat korda ja tõi taas Järve Gümnaasiumisse kokku moehuvilised noored. “Moedemm”-i märksõnaks oli taaskasutus ja see toimus juhtmõtte  „Ole nähtav” all. Rõivakollektsioone tuli osalejatel sel aastal täiendada elektroonika elementidega. Et teadvustada loodusteadlikku mõtteviisi, püüti ka elektroonikadetailide valmistamisel kinni hoida taaskasutusest.

Ürituse üldeesmärgiks on noorte loovuse ja käelise tegevuse arendamine erinevate kunstiliste väljendusvormide kaudu.

Selle aasta suurimaks koostööpartneriks oli TalTech Virumaa Kolledž. Meeskonna abil toimusid õppepäevad teemal „Kuidas disainida oma kollektsiooni elektroonika kaasabil“.
Koostöös Estonian Fashion Festivaliga korraldati osalejate ühine väljasõit õppepäevana Tartu, kus külastati Kõrgemat Kunstikooli Pallast, Tartu Loomemajanduskeskust ja Aparaaditehases paiknevat taaskasutusettevõtet Sergei ning nädal hiljem moeetendusel Oma Mood.

Õpilasüritus MOEDEMM on omalaadseim üritus piirkonnas. Eestvedajad planeerivad juba järgmise aasta sündmust.

Meie veebilehe kasutamisel nõustute veebilehe vajalike küpsiste kasutamisega.

Salvesta Lisainfo