Edulood

0583805C-870F-435B-9F57-76B08AEE1296 Tagasi

Järvamaa / Paide Hillar Hanssoo Põhikool

Paide Hillar Hanssoo Põhikooli projekt „Tantsuetendus“. 2020.a edulugude konkursi II koht kategoorias „Ettevõtlik haridustegu“

Tantsufestivali ja -etenduse näol oli tegemist tervikliku projektiga, mille käigus kogu koolipere valmistas üheskoos ette tantsuetenduse „Võlukivi saladus“, mis etendus Paide Muusika- ja Teatrimaja suure saali laval 12. veebruaril 2020. Tantsimine on Paide koolides olnud läbi aastate väga aktuaalne ning noorte jaoks kõnekas kunstivaldkond. Sel aastal pani esimest korda koolipere seljad kokku ning loodi ühine lavastus, siiani on tantsitud võistluse formaadis. Projekti viisid läbi kooli õpilasesinduse ja -aktiivi liikmed, kokku vastavalt 17 ning 18 õpilast.

11. veebruaril kolis kogu koolipere Paide Muusika- ja Teatrimajja, et teha ettevalmistusi 12. veebruaril 2020 aastal toimunud tantsuetenduseks. Etenduse loomeprotsessi oli kaasatud kogu kool.

Etenduseks õpiti tantsud selgeks kahepäevasel ööbimisega tantsufestivalil, mille käigus õpilased jäid ööseks kooli ning õppisid oma klasside kavad, ava- ning lõputantsu selgeks. Lavastus monteeriti kokku Paide Muusika- ja Teatrimaja suure saali laval, kus toimus ka esinemine publikule.

Meie veebilehe kasutamisel nõustute veebilehe vajalike küpsiste kasutamisega.

Salvesta Lisainfo