Edulood

0583805C-870F-435B-9F57-76B08AEE1296 Tagasi

Viljandimaa / Viljandi Gümnaasium

Viljandi Gümnaasiumi projekt „Gümnasistide nädal pandeemia tingimustes“. 2021.a edulugude konkursi II koht kategoorias „Noorte algatus“

10.-14.05.2021 toimus Viljandi Gümnaasiumi 6. õpilasesinduse poolt korraldatav Gümnasistide Nädal. Viie päeva jooksul leidsid Viljandis aset sündmused, millest olid oodatud osa võtma kõik viljandlased ja Viljandi külalised.

Esmaspäevane öö-orienteerumine pakkus võimalust panna ennast proovile kaardi lugemises, vastupidavuses ja teadmistes. Üle linna peidus olevates kontrollpunktides sai vastata küsimustele ja lahendada ülesandeid.

Teisipäevane vaimse tervise päev oli suunatud sisekaemusele, pakkudes läbi erinevate loengute ja kehalise virgestuse võimaluste soovijatel tegeleda iseenda ja oma vajaduste teadvustamisega.

Kolmapäeval toimunud plogging ehk sportlik prügikoristus keskendus keskkonnateadlikkuse tõstmisele, toimus välitingimustes liikudes ning selle käigus sai puhtamaks ümbruskond ja paranes füüsiline vorm.

Neljapäeval turgutati soovijaid võimalusega vaadata Comedy Estonia virtuaalset etteastet, et sisustada argipäeva õhtut hea huumoriga – ikka stressi vähendamiseks ja oma mõtete koolilt või töölt eemale suunamiseks. 

Nädala lõpetas reedene Velokulg – kogukonda ühendav ja gümnasistide seas populaarseim üritus Gümnasistide Nädalal. Sel aastal tegid korraldajad üleskutse velokulgeda individuaalselt või perega. 

Nädala kirsiks oli Ivo Linna virtuaalne kontsert.

Meie veebilehe kasutamisel nõustute veebilehe vajalike küpsiste kasutamisega.

Salvesta Lisainfo