Ajalugu

Uuendused koostöös Tallinna Ülikooli haridusinnovatsioonikeskusega

Ettevõtliku Kooli standard läbis koostöös Tallinna Ülikooli haridusinnovatsiooni keskusega 2020. aastal uuenduskuuri. Eksperthinnangu tulemusena sai standard juurde tõenduspõhisust: uuendatud on standardi hindamisvaldkonnad, kus kesksele kohale tõsteti õppeasutuse põhiprotsess, õppe- ja kasvatusprotsess. Samuti ajakohastati hindamistegurid ja nende kirjeldused.

Õpetajate rahatarkuse mentorklubi testimine

2020/2020. õppeaastal alustasid esimesed õpetajate mentorklubide testgrupid Põlvamaa, Võrumaa, Läänemaa ja Ida-Virumaa Ettevõtliku Kooli võrgustikuga liitunud koolides. Kokku osales 52 õpetajat neljast maakonnast, Ida-Virumaal oli osalejate hulgas ka lasteaiaõpetajaid ja lapsevanemaid. Teemat tutvustanud mentoreid oli kokku 11. Maakondlike arenduskeskuste koordinaatorid olid igal kohtumisel kohapeal, hoolitsedes kõige vajaliku eest kohvipausist internetiühenduseni. Ettevõtte külastus viidi läbi videotuurina, mida õpetajad jälgisid ühiselt veebis.

Mentorklubide toimumist toetavad maakondlikud arenduskeskused, haridusprogramm Ettevõtlik Kool, ettevõtlus- ja karjääriõppe programm Edu ja Tegu, piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks (PATEE) ning Rahandusministeerium.

Kuldpartner

2020. aastal anti esmakordselt välja Kuldpartneri tunnustus. Tunnustuse sai Tallinna Ülikooli Haridusinnovatsiooni Keskus panuse eest ettevõtliku hoiaku arendamisesse. Loe lisaks.

Haridusprogrammi Ettevõtlik Kool „Kuldpartner“ on tunnustus, mida jagatakse ühele üleriigiliselt olulisele Ettevõtliku Kooli võrgustiku partnerile kord aastas alates 2020. aastast. “Kuldpartneri” tunnustamise eesmärk on väärtustada ja tõsta esile häid koostööpartnereid, kollektiive või organisatsioone, kes on panustanud ettevõtliku hoiaku arendamisesse.

Meie veebilehe kasutamisel nõustute veebilehe vajalike küpsiste kasutamisega.

Salvesta Lisainfo