Edulood

0583805C-870F-435B-9F57-76B08AEE1296 Tagasi

Pärnumaa / Lihula Gümnaasium

Lihula Gümnaasiumi projekt “´Heategevuslik viimase koolikella ball” (nominent kategoorias “Parim koostöö partneriga”)

Lihula Gümnaasium “´Heategevuslik viimase koolikella ball” on üle-eestilise edulugude konkursi 2019 nominent kategoorias “Parim koostöö partneriga”. 

18. aprillil 2019 sai teoks Lihula Gümnaasiumi heategevuslik ball. Selle õppeaasta suursündmus, mille ettevalmistuse käigus ei osanud keegi ette näha nii südantsoojendavaid tulemusi. Koolinoored said hakkama millegi nii suurega, mis oma väärtuselt annab igale korraldajale ja osalejale ellu kaasa võib-olla rohkemgi kui koolitunnis õpitud teoreemid ja valemid.

Kooli õpilasesindusel oli idee korraldada 77. lennule meeldejääv viimase koolikella päev. Et nende päev aitaks kaasa õnnetusolukorras eakaaslase elukvaliteedi parandamisele, anti sündmusele heategevuslik mõõde juurde. Abivajajate kohta otsiti teavet telesaate „Inglite aeg” toimetajatelt. Kõige enam kõnetas noori 16-aastase Türi poisi Rasmuse lugu, kellega juhtus 2018. aasta suvel

traagiline õnnetus. Peakorraldajad käisid Rasmusega kohtumas ning kui pere poolt oli nõusolek saadud, asuti sügava sisuga pidu korraldama. Toimunut kajastati nii ajakirjanduses kui ka televisioonis. Uhkustundega saame rääkida meie koolinoorte ettevõtmisest ning kiita iga peokülalise ja kaasamõtleja panust!

Meie veebilehe kasutamisel nõustute veebilehe vajalike küpsiste kasutamisega.

Salvesta Lisainfo