Edulood

Mooste Mõisakool „Kõndimisnädalad Mooste mõisakoolis“. Edulugude konkursi 2020.a II koht kategooria „2P (Parimad praktikad)”

Juba kolmandat aastat toimusid Moostes mõisakooli korraldatud üle-moostelised kõndimisnädalad, mil huvilistel tuli kahe nädala jooksul septembris iga päev kõndida või joosta ring ümber Mooste järve ja augustada oma osaluskupong orienteerumiskompostris. Usinamad osalejad võisid võita auhindu kohalikelt toredatelt ettevõtetelt. Ürituse eesmärgiks on meil kui tervist edendaval koolil rahva õue sportima meelitamine. Kui varasemalt olid korraldajateks peamiselt õpetajad, siis sedakorda läks teatepulk üle õpilastele.

Õpilaste ülesandeks oli koostöös õpetajatega kogu ürituse ettevalmistamine ja läbiviimine, toetajate leidmine ja nendega läbirääkimiste pidamine. Suurenes õpilaste ettevõtlikkus ja enesekindlus. Õpilased osalesid ka ise hoogsalt kõndimisnädalatel, võttes kaasa pereliikmeidki. Detsembris valmistasime kõigile toetajatele tänukaardid ja kingitused, mille õpilased koos tänusõnadega kätte toimetasid.

Meie veebilehe kasutamisel nõustute veebilehe vajalike küpsiste kasutamisega.

Salvesta Lisainfo